Görüntü açıklaması

Ücretsiz Sevkiyat

Hızlı ve Ücretsiz Gönderin

Görüntü açıklaması

Çevrimiçi destek

Nihai ve 7/24 Destek

Görüntü açıklaması

3d Güvenli ödeme

Güvenli Çevrimiçi Ödeme

Hepsi Zamansızda

Mağazaya git

Yazarlar

avatar for A. Rahim KılıçA. Rahim Kılıç (4)

1974’te Kızıltepe’de doğdu. Dicle Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği ve Mersin Üniversitesi İletişim Fakülteleri mezunu. Adıyaman’da Katılım gazetesi, Diyarbakır’da Objektif gazetesini yayımladı. Birçok televizyon kanalında ve gazetede çalıştı. Türkçe ve Kürtçe birçok makalesi, şiiri çeşitli dergi ve gazetelerde yayımlandı. Cebimdeki Çakıl Taşları şiir kitabıyla 2008 Homeros şiiri birincilik ödülünü aldı. Şimdilerde şiir yazıyor, belgesel ve klip çekimleri yapıyor.

avatar for Ahmet Rıfat İlhanAhmet Rıfat İlhan (1)

Ankara doğumlu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü lisans, Ankara Üniversitesi Toprak Bölümü lisansüstü mezunu. Türkiye’yi, Birleşmiş Milletler Çevre Programı Akdeniz Eylem Planı çatısı altında on yıl boyunca temsil etti. Halen, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü’nde tarım ve orman uzmanı olarak çalışmakta. Türkiye Su Bilimleri ve Yönetimi Dergisi ile Su Dergisi’nin imtiyaz sahibi. Editör.
Ankara Kültür Sanat Edebiyat Derneği (AKSED), Bilim Sanat Edebiyat Derneği (BİSED), Leyli Sanat Derneği (LSD), Türkiye Yazarlar Birliği Derneği (TYBD) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (ODTÜ MD) Edebiyat ve Felsefe kulüplerinin üyesi.
Bilimsel ve teknik makaleleri, öykü, şiir ve kitap incelemesi türlerindeki yazıları başta Varlık dergisi olmak üzere birçok dergi, e-dergi, internet sitesiyle yarışma seçki kitaplarında yayımlandı. Katıldığı öykü yarışmalarında çeşitli derece ve ödülleri bulunmakta. Huzurlu Kuşkular adlı ilk şiir kitabı Klaros Yayınları, 2022 etiketiyle çıktı.

avatar for Arzu TükenmezArzu Tükenmez (5)

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum. Psikolog olarak görev yapmaktayım. 2021 yılında düzenlenen VIII. International Eurasian Educational Research Congress- Ejer Congress 2021’e ‘Dedikodunun Evrimi, Sosyal Hayata Etkileri ve Dedikodu Yönetimi’ adlı derleme çalışmasıyla katıldım. Çalışma Ejer Kongresi 2021 Bildiri Kitabında yer almaktadır.

avatar for Aslan ErenAslan Eren (1)

Dokuz Eylül Buca Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmeniyim. Toprak kokulu çocukların öğretmeni ve Nazım Ali’nin babasıyım.

avatar for Ayşe Nur DemirAyşe Nur Demir (14)

“Kelimelerin ve kuşların peşinde bir hayal gölgesi..."

avatar for Berşan KocaBerşan Koca (1)

İstanbul’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi doğduğum kentte tamamladım; üniversiteyi ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde lisans boyutunda yürütmekteyim. Daha önce pek çok öyküm ve şiirim çeşitli platformlarda; ilk kitabım olan “Bir Pro-Absürt’ün Tarihi: Kral Marx” adlı romanım ise 2022 yılının Ekim ayında Kuzey Işığı Yayınları tarafından yayınlandı.

avatar for Burak AkbaşBurak Akbaş (8)

1993 yılında Vezirköprü'de dünyaya geldim. İlkokulu mahallemizde bulunan Fazıl Mustafa Paşa İlkokulunda, liseyi de Vezirköprü Anadolu Lisesinde okudum. Babam sanayide kaporta ustasıdır, annem ise ev hanımı. Bir kız, bir erkek olmak üzere iki tane kardeşim vardır. Liseyi 2011 yılında bitirdikten sonra aynı yıl Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümüne yerleştim. Dört yıllık eğitimimi 2015 yılında tamamladım. 2015 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 100. Yılda Çanakkale Ecdada Mektup adlı yarışmada kendi kategorimde Bolu ikinciliği elde ettim. Mezuniyetimin ardından 2017 yılında öncelikle Gaziantep-Karkamış Çadır Kent'te yabancılara Türkçe eğiticisi olarak dört ay çalıştım. Daha sonra ilk atama yerim olan Ağrı'nın Diyadin ilçesindeki görevime ağustosun on beşinde başladım. 2019’da dünya evine girdim. Hâli hazırda görevimi müdür yardımcısı olarak sürdürmekteyim. Öykülerim; “Kirpi Edebiyat Dergisi, Sis Edebiyat Dergisi, Edebiyat Defterim, 1Kelam, Bubisanat” gibi çeşitli platformlarda yayımlanmaktadır.

avatar for Dılovan ÇakmakDılovan Çakmak (23)

"Anlamak her şeydir."

avatar for Eda ÖzdemirEda Özdemir (12)

Eda Özdemir, 17.04.1979’da İstanbul’da doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. Naile’nin Çığlığı adlı öyküsü Kadın Yazarlar DerneğininKonuşamadıklarımız temalı 2020 öykü seçkisine kabul edildi. Okumayı öğrenmenin hayattaki en büyük devrimlerden biri olduğuna, Dostoyevski’nin, Virginia Woolf’un ve Tezer Özlü’nün bu dünyadan olmadığına inanıyor.

avatar for Erdal AlperErdal Alper (16)

Site editöryası kendimi tanıtacak bir özgeçmiş istemişti. İnsan en çok kendisine yabancı olan canlıdır hesabı soruya cevap vermek için kopya çektim. “dünya küresinin, Türkiye qariyesi Mardin sakinlerinden; ismi önemsiz, Cismi değersiz, çaresiz ve kimsesiz bir Abd-î acz.*
*1960 lı yıllarda Elazığ tımarhanesinde vefat eden bir“ delinin” son arzuhalinden kopya edilmiştir.

avatar for Fırat AgeceFırat Agece (9)

1997 Muş- Merkez
2016 Lisans macerası, Konya Selçuk Üniversitesi- Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü
İnsan neydi ki? Bu kadar değil mi?
"İnsan" tanım dışı bir varlıktı benim için
Hem her kalıba sığanın bir tanımı olmalı miydi?
Mesela yurtsuzun bir adı yoktu bende, ne de sığınacak bir evi, en çokta şaşırılası bir adresi...
Her şeyim Konya'ya gitmekle başladı, acılarımı orda doğurdum ben ve kendimce edebiyat dedim onlara, şairlerden şiirler okudum onlara günden güne büyüyen acı ve eriyen bir ben bıraktım tanımsız lığıma...
Şair ruhlu insanları severek yazmaya başladım,
Acılarımı doğurtmaya yardımcı oldukları için,
Bir kadın sevmek ve ruhunda hırpalanarak yoğrulmak en büyük hazzım oldu ve sonrasında doğmak bu kadından...
Yazmak, yazmak ve yine yazmak tüm mürekkepler isyan edene kadar yazmak, selam olsun tüm kalemleri ağlatanlara...

avatar for Fırat DuyanFırat Duyan (8)

1982 yılında Mardin’de doğdu. Hepsi bu.

avatar for Galip UçarGalip Uçar (33)

1984 İstanbul doğumlu. Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı sonrasında eğitimine aynı üniversitenin Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans programı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümlerinde devam etti. Anadolu Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olan yazar 2009 yılından beri aralarında TED Kuzey Kıbrıs Koleji ve Ataşehir Belediyesi’nin de olduğu çeşitli kurum ve okullarda Türk Dili Edebiyatı öğretmenliği yaptı. Vakıflarda ve bazı kurumsal büyük şirketlerde ve freelance olarak editörlük, redaktörlük, arşiv direktörlüğü ve danışmanlık yapan ve çeşitli üniversiteler ve halk eğitim merkezlerinde yaygın eğitim modeliyle Diksiyon Kursları da veren yazarın, yayınlanmamış ve basılmamış birçok şiiri, öyküsü ve denemesi vardır. Kendi söz müziklerini yazdığı şarkılarının olduğu single albümleri ve başka şarkıcılara verdiği şarkıları da olan Uçar hâlihazırda geçimini söz müzik yazarlığı, editörlük ve öğretmenlik yaparak sağlamaktadır.

avatar for Gamze KartalGamze Kartal (1)

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Geleneksel sanat anlayışının dışına çıkıp dijital sanat alanında içerikler üretmeye devam etti. Çalışmalarında ‘’el’’ temasını ön plana çıkararak ,sanatta görme biçimine yeni bir boyut kazandırmayı hedeflemektedir. Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak görev yapmakta ve çalışmalarına devam etmektedir.

avatar for Gani TürkGani Türk (18)

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. 2001 yılında yayınlanmaya başlanan ve yayını iki yıl süren Ütopya Kültür Sanat Edebiyat Dergisi’nin kurucusudur. Daha önce Söylem, Damar, Ütopya, Roman Kahramanları gibi edebiyat dergilerinde şiir, deneme ve yazıları yayınlandı. Yayınlanmış “Cennetin Havarileri, Zamansız ve Hazan Kıyısında Aşk” isimli üç romanı mevcut.

avatar for Haber MerkeziHaber Merkezi (41)

Haberler Bölümümüzde yayımlanmasını istediğiniz yazılarınızı, info@zamansizdergi.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz.

avatar for Handan KılıçHandan Kılıç (3)

Hukukçu, Yazar, Mandala Sanatçısı, Blog Yazarı, İletişim Fakültesi öğrencisi
Seslenen yazılar adıyla podcast yapmakta, Hayat yazıyor ismiyle blog ve sosyal medya hesapları bulunmakta.

avatar for Haydar Alper EserHaydar Alper Eser (10)

‘’yazıyorum, kelimeyi kurtarmak için kontrol mahkemelerinden…’’

avatar for İbrahim Ethem Yardımİbrahim Ethem Yardım (13)

Öğrenci, bir çift göze aşık ve mutlak hazzın peşinde bir ömür çürütmeyi planlıyor…

avatar for İrfan Erdoğanİrfan Erdoğan (4)

Kahraman Maraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Cerkezuşağı köyünde 1960 yılında doğdum. Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler bölümünün son sınıfından ayrıldım. Evli üç çocuk babasıyım ve aynı zamanda 33 yıllık fabrika işçisiyim. Bir Emekçinin Günlüğü, O da bir işçi ben de, Korona Günlüğü adlı kitapların yazarıyım.

avatar for Kitap TanıtımıKitap Tanıtımı (70)

Kitap Tanıtımları Bölümümüzde yer almasını istediğiniz yayınlarınıza ilişkin basın bültenlerinizi, info@zamansizdergi.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz

avatar for Levent ÖzkanLevent Özkan (1)

1972 yılında Kütahya'da doğdu. Pek çok kişisel karikatür sergisi açtı. Dirim, Ütopya, Dem ve Nubîn gibi edebiyat dergilerinde çizdi. 2007 yılında Berçem yayınları tarafından basılan ilk Kürtçe çizgi roman olan Mirina Jaro kitabının çizimlerini yaptı.

avatar for Lidya NasmanLidya Nasman (5)

İstanbul doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.
2012 yılından beri önce Cezayir, şimdilerde ise Etiyopya olmak üzere uzun süredir Afrika ülkelerinde yaşamaktadır.
Eserleri:
Aklı Üç Karış Havada
Gölgelerin Güncesi

avatar for Lokman AktürkLokman Aktürk (4)

Mardin Doğumlu. Okur-Yazar olarak yaşamına devam etmeye çalışıyor.

avatar for Mehmet A. BaşkurtMehmet A. Başkurt (27)

“Rüya, her rengi gören tanrıdır!”

avatar for Mehmet Emin AslanMehmet Emin Aslan (2)

10 Ekim 1983’ te Mardin’in Kızıltepe ilçesinde doğdu.
İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden 2009 yılında mezun oldu.
Biri kişisel, yedisi karma olmak üzere sekiz sergide çalışmaları sergilendi. Beş yıl öğretmenlik yaptı. Sanat hayatına kendi atölyesi olan Daktiloart’ ta devam etmektedir.
Çalışmalarından bir kaçı film afişi ve kitap kapağı olarak kullanıldı. Bazı fanzin öbeklerinde şiirleri yayınlandı.
2017 yılında kurduğu Daktilo Kültür ve Sanat: Bir çok yazar, sanatçı ve şaire ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ayrıca editörlüğünü yaptığı Şiirsel Haller programı halen devam etmektedir.

avatar for Mehmet Emin DuyanMehmet Emin Duyan (8)

Yaptıklarını veya yazdıklarını değil, yazacaklarını ve yapacaklarını anlatmayı seven yaşlı bir adam.

avatar for Mehmet KabakçıMehmet Kabakçı (2)

Edebiyat öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. Öykülerim, denemelerim, yazılarım Lacivert, Öykü Gazetesi, Karabatak, Trendeki Yabancı gibi dergilerde ve çeşitli dijital mecralarda yayınlandı. Bir öyküm, 2021 Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nda üçüncülük ödülü aldı. Sıklıkla okuyorum, kimi zaman da yazıyorum.

avatar for Melahat ERSOYMelahat ERSOY (9)

Şeyh Edebali Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. İstanbul'da yaşıyorum. Haber editörlüğü ve muhabirlik yapmaktayım. Aynı zamanda doğa fotoğrafçısıyım. Seyahat etmeyi ve yazılar yazmayı seviyorum. Okuma-Yazma öğrendiğim yaştan itibaren yaşadıklarımı, hislerimi ve düşüncelerimi kâğıda döküyorum.

avatar for Mert ATALMert ATAL (3)

Bitlis - Tatvan doğumluyum. Sosyal Bilgiler öğretmeniyim. Göç ve Kelebek Patikasıadında iki kitaba sahibim. On beş yıllık bir şiir yazma çabam var. Bu doğrultuda kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

avatar for Neslihan AğrıNeslihan Ağrı (1)

Ben Neslihan, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde doğup büyüdüm. Yirmi beş yaşındayım. Çocukluğumdan beri edebiyata ilgim var, çocukken de şiir yazardım. Üniversiteden itibaren kendimi bu konuda geliştirmeye adadım. Daha önceden farklı şiirlerim Poetopya Dergisinde yayınlandı. Şimdilerde hem rehber öğretmen olarak görev yapmaktayım hem de yazmaya devam ediyorum.

avatar for Orhan ÇelikOrhan Çelik (1)

1959 yılında Bingöl’ün Karlıova (Kanîreş) ilçesinde doğdu. Bingöl Eğitim Enstitüsü’nü bitirdi. 1984 yılında ilk romanı, Büyük Dağda Küçük Köy yayınlandı.
1993’ten bu yana Almanya’nın Hamburg kentinde çalışmalarını sürdüren Çelik, 2006’da “Gilidax” adlı tiyatronun kurulmasına öncülük etti. 2007’de Stêrkên Ezmanên Hesîn (Gökyüzünün Demir Yıldızları) adlı Kürtçe oyunu, 2014’de Adırê Çolig (Bingöl Ateşi) adlı Zazaca oyunu yazıp yönetti.
Yazarın yayımlanmış eserleri:
Büyük Dağda Küçük Köy, (roman) 1984.
Sağırtaş, (roman) 2001.
Kumluk Diyar, (roman) 2003.
Ar, (roman) 2015.
Fîstansorê, (Kürtçe, oyun) 2017.
Paydos Öğretmenim, (anı) 2023.
Yazarın farklı dillere aktarılan eserleri:
Li Çiyayê Mezin Gundê Biçuk (Büyük Dağda Küçük Köy), Kürtçe, Elma Yayınları, 2006.
Das kleine Dorf am großen Berg (Büyük Dağda Küçük Köy), Almanca,
Verlag Auf dem Ruffel, 2019.
Die verlorene Geschichte (Kumluk Diyar), Almanca, Verlag Aufdem Ruffel, 2022.
Taubstein (Sağırtaş), Almanca, Verlag Auf dem Ruffel, 2023.

avatar for Pınar ÇakmaklıPınar Çakmaklı (2)

1993 Muğla doğumlu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu. Derin Kafa dergisi, Lemur internet dergisi, Delikli Çınar dergisi, Lirik Dergisi, Varlık Dergisi (şiirle gelenler ) Kültür Sanat ve Bilim Dergisi, Aylak Dergisi, Sin Edebiyat Dergisi, Opia Edebiyat Dergisi, Betik Edebiyat Dergisi, Şahsiyet Dergisi, İshakEdebiyat Dergisi, Poetopya, PoesisEdebiyat, Matkap Edebiyat ve Sanat Dergisi, Ecinniler Dergi gibi edibi mercilerinde şiir ve öyküleri yayımlandı.

avatar for Pınar GöçerPınar Göçer (9)

1969 yılında Tarsus’ta doğdu. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde, İşletme okudu. Ata Yayıncılık, Çalışkan Yayınları ve Duru Okul Öncesi Yayınları için çocuk hikâyeleri yazdı. İthaki Yayınları’nda Anneannem Bir Film Yıldızı, Altın Göl, Büyülü Fener ve Panayır Sihirbazı adlı romanları; Müptela Yayınları’nda ise Sana Sevgim Bitmiş Mustafa adlı romanı yayınlandı.

avatar for Rabia Çelik ÇadırcıRabia Çelik Çadırcı (20)

Ş.Urfa’nın Bozova ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu burada, liseyi Ş.Urfa Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde sürdürdüğü lisans eğitimini yarıda bıraktı. Edebiyatla ilk gençlik yıllarında uğraşmaya başladı. Yazıları çeşitli gazetelerde, öykü ve şiirleriyse CazKedisi, Varlık, Sanat ve Hayat, Şiirden, Sincan İstasyonu, Eliz Edebiyat, Zamansız Dergi, Sadece Şiir, Bibliyomag, Yenie, Lacivert Şiir ve Öykü gibi dergilerde yer aldı. 2017 yılında “Gece Saçlı Kırlangıçlar” adlı öykü kitabı yayımlanan yazarın, 2019 yılında da “Zehrimar”, 2022 yılında "kör bir harfle yazıyorum göğe" adlı şiir kitabı yayımlandı. Türkiye Yazarlar Sendikası üyesidir.

avatar for Reyhan ToyranReyhan Toyran (7)

İstanbul doğumlu.
Trakya Ünv mezunu.
Uzun yıllar kurumsal sigorta şirketlerinde çalıştı, şimdiyse Sigorta Acentesi olarak devam etmektedir. Akademi Otuzbeş Buçuk Sanat Okulunda tiyatro ve müzik üzerine eğitimler aldı. Şiir ve düz yazıları bazı dergilerde yayımlanmaktadır.

avatar for Rıdvan YıldızRıdvan Yıldız (2)

Sivas Doğanşar doğumlu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği yılı mezunu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji mezunu. İstanbul’ da aktif olarak öğretmenlik yapmaktadır. Halen İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde Tarih alanında Yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. şehrin gürültüsü kurtulamadığı hastalığı. Ayrıca, Lavinyadergi.com’da, mechuldergi.com’da, mahaledebiyat.com yazıyor. Aktif olarak şiir yazmaya devam ediyor.

Yayımlanan Şiir Kitapları:
-Derdine Düştüm (2019)
-Üzerinden İşgal Geçen Sözler (2020)
- Litost (2020)

avatar for Saadet Kara BozacıSaadet Kara Bozacı (1)

Trabzon doğumludur. İlk ve orta öğrenimini doğduğu şehirde tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği mezunu olup aynı zamanda AÖF Edebiyat Bölüm’ü dördüncü sınıf öğrencisidir. Öğretmenlik hayatına devam etse de edebiyatın içinde bulunmayı arzulamış ve bunu başarmıştır. “ Dinozor Petty Oyun Oynuyor” isimli bir çocuk kitabı vardır. Yazdığı öyküler çeşitli edebiyat dergilerinde yer almıştır.

avatar for Sabriye GürSabriye Gür (6)

1981’de Manisa’nın küçük bir beldesi olan Gölmarmara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği ve Sosyoloji bölümlerini bitirdi. Kendisini bir düşünme ve öğrenme aşığı olarak tanımlıyor. Okuma eylemiyle mazisi çok eskiye dayansa da yazma, onun için henüz yeni yola çıktığı ve kendini bu mecrada keşfetmeye çalıştığı bir yolculuk. Ona göre her bakışın, her duruşun ve her halin derin bir hikayesi var sanatın biryerinden anlatılmaya değen ve o da bunu biraz çizim, biraz da yazım ile yapmaya çalışıyor. Gördüğü her şeyde bir hikaye arayan herkese “Merhaba!” demek, yeni çıktığı bu yolculukta yegane amacı.

avatar for Sadık GüvençSadık Güvenç (4)

1962 yılında Yozgat, Sorgun, Bahadın’da doğdu. 1983 Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Halen Ankara’da öğretmenlik yapıyor.. Dergilerde ve bazı sitelerde öyküleri ve kitap inceleme yazıları yayınlanıyor. Yayıma hazır öykü ve roman dosyaları var.

Yapıtları:

Söylence:
Bahadın Söylenceleri (Yerel söylence derlemesi),

Öykü Kitapları:
Yaşasın İhtilal
Hırsızın Teki
Çıkarcının Teki

avatar for Seçil DuyanSeçil Duyan (1)

Öğretmen. Bulutlaraltı Caddesi romanının yazarı.

avatar for Şeyhmus GencanŞeyhmus Gencan (3)

Nusaybin doğumlu. Sinema, tv ışık şefi.

avatar for Sibel DemirSibel Demir (2)

Ankara'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Uzun bir süredir şiirle ilgileniyorum. İlkokul ve lisede şiir dalında ödül aldım. Lisede edebiyata ilgim daha da arttı. Yazmaya devam ediyorum.

avatar for Soner SezenSoner Sezen (1)

SONER SEZEN;
30.08.1982 Uşak doğumluyum. Düzce ilinde ikamet etmekteyim. Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Toplam Kalite Yönetimi ABD. Yüksek Lisans mezunuyum. İki adet şiir kitabım bulunmaktadır. (Birkaç Satırla Başladı Her Şey, Vaveyla) Hâlihazırda neşredilmeye hazır şiir dosyalarım bulunmaktadır. Çeşitli platformlarda ödüller almış bir şairim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 20 yıllık Devlet Memuruyum. Halen Düzce Üniversitesi Rektörlüğünde görev yapmaktayım.

avatar for Yasemin Seven EranginYasemin Seven Erangin (1)

Batman’da doğdu. İlkokulu ve liseyi Batman’da okudu. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon bölümünü bitirdi. Medya sektöründe çeşitli kanallarda yönetmen olarak çalışmaya devam etmektedir. “Annemin Son Dört Günü” adlı öykü kitabını 2014 yılında, “Delikli Tencereler de İsyan Eder” öykü kitabını 2022 yılında Vizyoner yayınevinden çıkardı. Mahal Edebiyat ’ta bir buçuk yıl söyleşi, inceleme ve öyküleri yayınlandı. Çeşitli mercilerde yazmaya devam etmektedir.

avatar for Zafer ÇarboğaZafer Çarboğa (1)

Ağrı doğumlu. Öğretmen ve öykü yazarı. Tükeniş ve Ra'dan Düşenler kitaplarından sonra kolektif bir eser olan Ağrı Dağı Masallarını İbrahim Altun ile beraber yazdı. Daha önce üç dilli bir dergi olan The Free ve iki dilli bir dergi olan Pencere'yi çıkarıp editörlüğünü yaptı. Bursa'da yaşayan Zafer Çarboğa, Güfte Edebiyat Dergisinin öykü editörlüğünü yapmaktadır. Kısa bir süre sonra üçüncü öykü kitabı çıkacaktır.

avatar for Zamansız AtölyeZamansız Atölye (2)

Zamansız Atölye

avatar for Zeki AzizoğluZeki Azizoğlu (8)

1986 Mardin doğumlu. Balıkesir Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi 2010 yılı mezunu. Şiir yazıyor.

avatar for Zeynep ÇelikZeynep Çelik (6)

1988 yılında Eskişehir’de doğdu. Lise yıllarında özel bir tiyatroda sahne eğitimi aldı. Balıkesir Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimine devam etmekte. Dağhan Külegeç Yayınlarında düzeltmen. 2016 yılından itibaren Yaratıcı Yazarlık Atölyesi öğrencisi. Distopya ve Apartman dergilerinde öyküleri yer aldı.

Görüntü açıklaması

Güvenli alışveriş noktası

Hızlı ve güvenli ödeme